Oglas
· · Komentari: 0

Džordž Kluni objašnjava zašto ne deli fotografije svoje dece: Ela i Aleksandar maksimalno zaštićeni od javnosti

Džordž i Amal Kluni imaju osmogodišnje blizance, Elu i Aleksandra

1723713278_a9463c67a6f63a392e3dff5927d271c59dbfd9b3.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Džordž Kluni ceni svoju privatnost. Kao jedno od najpoznatijih lica na svetu, Kluni je naučio kako da na najbolji način izbegne reflektore, iako to može biti neizbežno. Takođe, veoma mu je važno da ni deca njega i Amal ne budu izložena javnosti.

Kluni i Amal su pre sedam godina dobili blizance,  Elu i Aleksandra, a njihov prioritet je da ih drže dalje od reflektora.

- Imam cilj da pokušam da ih zaštitim, ne želim slike svoje dece - rekao je on u nedavnom intervjuu za GK.

- Postoje "loši momci", i ne želimo da imamo fotografije naše dece u javnosti.

Intervju je obavljen sa Bredom Pitom, dok njih dvojica promovišu svoj novi film "Vukovi". Otkrili su da su, zbog svoje popularnosti, ponekad prinuđeni da dobro razmisle o svakodnevnim stvarima pre nego što ih urade, rekavši da „izbegavaju da idu u bolnicu znog nečega zbog čega biste inače išli u bolnicu“ iz straha od stvaranja naslova .

- To je apsolutno tačno. Procenićete koliko je nešto loše pre nego što odete.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas