Oglas
· · Komentari: 0

Radost u domu Džejle Ramović: Pevačica presrećna - "Jako se radujem tome, jedva čekam"

Pevačica Džejla Ramović podelila je vest o prinovi u njenoj porodici

1720679116_ami_g_show_25062024_0042-1-.JPG
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Naime, njena sestra je u blagoslovenom stanju, a Džejla nije mogla da sakrije radost zbog proširenja porodice.

Ona je sada otkrila i da li se raduje ulozi tetke i prinovama koje će ispuniti njihove živote.

- Ne mogu da kažem spremna sam, zato što nisam još to doživela, eto hoću hvala Bogu, jako se radujem tome. Neko uzbuđenje na samu u pomisao, vrti mi se u stomaku, ali jedva čekam, ne mogu da vam opišem kakva je to radost u našoj porodici - rekla je pevačica za Novu BiH.

Džejla je oduvek isticala koliko je vezana za sestre koje su joj od malena i najveći uzor.

- Navikla sam stalno da budem sa njima, i nekako, iako su starije od mene, najviše volim sa njima dvema da izađem u grad. Osim mame, i one su mi veliki uzor– rekla je svojevremeno Džejla i dodala da je i dalje najveća maza u porodici.

- Koliko god vremena da smo skupa, nikad mi nije dovoljno. Predobro je biti najmlađi, svi te paze i maze.

(Blic)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas