Oglas
· · Komentari: 0

Bred Pit stigao sa devojkom Ines u Veneciju: Ponašao se kao pravi džentlmen, a Anđelinu uspešno izbegao (FOTO)

Bred Pit i devojka Ines de Ramon stigli su na Filmski festival u Veneciji.

1725174178_profimedia-0903445004.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Šezdesetogodišnji glumac stigao je uoči premijere njegove nove akcione komedije "Vukovi" u kojoj je ponovo rame uz rame sa Džordžom Klunijem.

Par je došao vidno raspoložen, držeći se za ruke i ne skidajući osmeh. Pit je nosio belu košulju i karirane pantalone uparene sa žutim mokasinama, dok je De Ramov bila elegantna u jednostavnoj kombinaciji odeće - bež suknji do poda i klasičnoj beloj majici. Svemu je dodala braon kaiš kojim je istakla struk, a na nogama je imala bež salonke.

Oboje su mahali okupljenima, a Bred je i ovog puta pokazao kakav je džentlmen sve vreme pridržavajući Ines kako bi se bez problema ukrcala na brodić.

Foto: profimedia

NJihov dolazak na 81. Međunarodni filmski festival u Veneciji dolazi nakon brojnih problema koje Bred ima u odnosu sa bivšom suprugom, Anđelinom Džoli. Organizatori su čak potvrdili da se bivši supružnici neće sresti i da je sve organizovano u tu svrhu.

- Dakle, Bred će stići tek u subotu, u Veneciju. Nema šanse da se ukrste na Lidu - rekao je jedna od organizatora za Veneti Feir.

Izvor je za Pejdž Siks rekao da par nije uputio nikakv zahtev, ali da su organizatori događaja „bili dovoljno mudri da to shvate“.

Džoli (49) je podnela zahtev za razvod 2016. godine, ali njihov razvod je daleko od rešenog jer se bore na sudu oko francuske vinarije i starateljstva nad njihovo šestoro dece.

Izvor je za Pipl u julu rekao da Bred nema „praktično nikakav kontakt” sa odraslom decom, ali ima pravo da posećuje mlađu decu. 

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas