Oglas
· · Komentari: 0

Bakingemska palata preplavljena porukama za Kejt Midlton dok nastavlja borbu protiv raka

Britanija i svet sa velikom željom čekaju povratak Kejt Midlton, a do tada joj pristižu poruke podrške iz celog sveta

1716904978_profimedia-0859030137-1-.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princeza se povukla iz javnog života još početkom godine, a 22. marta je sa javnosti podelila veoma emotivnu i ličnu poruku o svom zdravstvenom stanju. Rekla je da se fokusirala na oporavak i lečenje, a nije poznato kada će se vratiti u javnost.

Za to vreme izlivi podrške za princezu se nastavljaju, a osoblje palate je primilo hiljade i hiljade pisama i poklona u znak podrške, piše Dejli Mejl.

Podsetimo, Kejt je prebačena u bolnicu početkom godine na operaciju abdomena. Ostala je u Londonskoj klinici dve nedelje pre nego što je otišla kući da se oporavi. U martu, nakon perioda intenzivnih globalnih spekulacija o njenom zdravlju, sama princeza je podelila sa javnosti da je njeno stanje kancerogeno.

Jasno je stavila do znanja da je usredsređena na oporavak, ali i na svoju decu u teškom trenutku, tražeći da se njenoj porodici da vreme i prostor dok ona završi lečenje.

Ranije ove nedelje Kensingtonska palata je naglasila da joj je još uvek potrebno vreme i prostor da se Kejt oporavi.

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas