Oglas
· · Komentari: 0

Ana Ivanović je natprosečno visoka: Evo koliko je Bastijan niži od nje

Ana Ivanović je jedna od najviših teniserki

1723704839_de5d2a2b253989160dad91cd22e97bcdccc178c2.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović porodila se prošle godine i na svet donela trećeg dečaka, a porodica joj je poslednjih godina glavni fokus.

Čuveni par veći deo godine provodi daleko od medija, na svom imanju u austrijskom mestu Vestendorf u podnožju Alpa.

Ana je prilično aktivna na društvenim mrežama i na taj način u kontaktu sa svojim obožavaocima, iako se penzionisala i odavno izašla iz teniskog sveta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Međutim, ono što mnogi ne znaju i ne bi pretpostavili ako je nisu videli uživo je koliko je Ana Ivanović visoka, jer joj je to sigurno mnogo pomoglo u igračkoj karijeri, bar što se tiče servisa.

Ana je visoka 184 centimetra, što je prilična visina i za teniserke i za tenisere.

Verovali ili ne, samo jedan centimetar viša je od svog partnera Bastijana Švajnštajgera, koji je visok 183 centimetara, kažu podaci sa "Vikipedije", iako često deluje da je razlika veća, zbog potpetica koje ona nosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

(Blic)

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas