Ukus će vas oduševiti
Trenutno vreme je pravi raj za prehlade i viruse. Ukoliko se ne budete čuvali, vrlo lako može doći do pada imuniteta. Kako se ne biste razboleli, najbitnije je da brinete o sebi. To možete uraditi tako što ćete pripaziti na svoju ishranu i ojačati svoje telo hranljivim materijama.
Sastojci:
jedna manja glavica crnog luka
jedna kašičica crvene mlevene paprike
500 ml sok od paradajza
200 ml vode ili po potrebi ( zavisi koliko gustine volite )
peršunov list
so, začin i biber po ukusu
rezanci
Pročitajte još: Predlog uz ručak: Posna salata prepuna vitamina (RECEPT/VIDEO)
Priprema:
Na malo masnoće propržiti luk. Zatim dodati papriku i sipati sok od paradajza i vodu. Posoliti, začiniti i pobiberiti po ukusu. Kuvati na laganoj vatri 20 minuta. Ako je paradajz kiseo dodati malo šećera. U čorbu zakuvati rezance po ukusu.Na kraju dodati iseckan peršunov list.
Uživajte, prijatno!
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU