Nekada nam je baš ovakav recept preko potreban, kada vam ponestane ideja za ručak

Oglas
Jednostavne, jeftine i svima dostupne namirnice, pripremljene na brz i pravilan način na trpezu donose ručak u kom će uživati cela porodica.
Potrebno:
- 2-3 veća krompira
- 1 veća glavica crnog luka
- 4 viršle
Priprema:
1. Krumpir i luk oljuštite i isecite na kockice.
Oglas
2. U dublji tiganj stavite ulje, dodajte krompir i luk, pa ih posolite.
3. Pržite na tihoj vatri sa stalnim mešanjem.
4. Viršle iseckajte na kolutiće, a kada se krompir zapeče, ubacite ih u tiganj i pržite uz neprekidno mešanje.
5. U tiganj dodajte i malo vode, ostavite na šporetu dok vode ne ispari,a krompir ne omekša.
Oglas
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU