Fenomenalna poslastica probudiće sva čula, a pravi se brzo i lako, i štedi kućni budžet.
Oglas
Potrebno je
1 jabuka
pola banane
60 g kakaa
4 kašike kokosa
50 g smeđeg šećera
1 kašika praška za pecivo (bez aluminijuma)
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Pomešajte kokos, šećer, kakao i prašak za pecivo. U blender stavite jabuku i bananu, i izblendajte, da dobijete pire. Dodajte u smesu sa kakaom. U pleh obložen papirom za pečenje izlijte smesu, pa pospite čipsom od kokosa. Pecite tortu 20 do 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Pustite da se prohladi, pa secite i služite. Bon appetit!
Trpeza
Bonus video:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas