Oglas
· · Komentari: 1
ukusno

Imamo recept za današnji ručak: Napravite GULAŠ na bakin način (FOTO/VIDEO)

Ako ste ljubitelj kuvanih jela a naročito gulaša evo jednog prelepog gulaša na bakin način. Neobična mešavina koja ovaj gulaš čini jako ukusnim i kad jednom probate uvek će biti u Vašem meniju

1605344023_20201113_152239.jpg
Foto: Privatna arhiva
Oglas

Potrebno je:

  • 300 gr svinjskog mesa
  • 300 gr pileče džigerice
  • 300 gr luka crnog
  • 2 sveže paprike
  • malo ljute tucane paprike
  • malo aleve paprike slatke
  • 1 šargarepa veća
  • 1 paradajz svež ( može pire paradajz)
  • 2 čena belog luka
  • 3-4 lista lovorov lista
  • ulje
  • od začina, so, biber, peršunov list

Priprema:

Na ulju propržiti sitno seckan crni luk, dodati seckanu šargarepu i papriku pa i to dinstati (ukupno oko 30 min.)

Oglas

Foto: Privatna arhiva

Dodati najpre na kocke meso i lovorov list, doliti malo vode i krčkati oko 20 min. Ubaciti džigericu i nastaviti sa dinstanjem dok meso ne omekne.

Foto: Privatna arhiva

Dodati malo suvog začina ili samo soli 1 kašičicu slatke mlevene paprike i ljute tucane. Jendu kašičicu rastvorti u malo vode i ubaciti. Dodati biber, beli luk i još fmalo prokrčkati.

Oglas

Pročitajte još: ODLIČNA NAMIRNICA: Nakon ovog teksta ješćete je svaki dan za doručak!

Na kraju seckan peršun i odmah isključiti. Kao prilog predlažem kuvane rezance. Prijatno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
tamo daleko14. novembar 2020 u 12:24

Recept je lep, ja često pravim ovako slično ali ne stavljam ni beli luk ni lorber, ovde se vidi da ima više lorbera nego mesa, pa je akcenat na lorberu a ne na mesu. U jelu treba uzivati, kad zazmurim da mogu da prepoznam jelo, a ovako beli luk i lorber "odvuku" lepotu jela...I da, jela pravim isključivo na masti...

Уколико не желите да попуњавате поља за име, емаил и код са слике, пријавите се
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
tamo daleko14. novembar 2020 u 12:24

Recept je lep, ja često pravim ovako slično ali ne stavljam ni beli luk ni lorber, ovde se vidi da ima više lorbera nego mesa, pa je akcenat na lorberu a ne na mesu. U jelu treba uzivati, kad zazmurim da mogu da prepoznam jelo, a ovako beli luk i lorber "odvuku" lepotu jela...I da, jela pravim isključivo na masti...

tamo daleko14. novembar 2020 u 12:24

Recept je lep, ja često pravim ovako slično ali ne stavljam ni beli luk ni lorber, ovde se vidi da ima više lorbera nego mesa, pa je akcenat na lorberu a ne na mesu. U jelu treba uzivati, kad zazmurim da mogu da prepoznam jelo, a ovako beli luk i lorber "odvuku" lepotu jela...I da, jela pravim isključivo na masti...

Oglas