Ne jede vam se ništa prženo?
![1626515785_Depositphotos_54973657_xl-2015.jpg](/cache/images/7/2/7/7/6/72776d59f713f1f016157ea4c1eb77cf83e90c47.jpg)
Oglas
Sigurno vam se ne kuva tokom vrelog dana. Evo ideje kako da spremite ujutru ručak.
Potrebno je:
- 1 kg tikvica
- 200 ml jogurta
- 2 struka praziluka
- 2 čena belog luka
- kašika svežeg bosiljka ili peršuna
- 1 l supe od povrtne kocke
- kašičica mlevene paprike
- 3 kašike maslinovog ulja
- so
- biber
Pročitajte još: Pastrmka u paketu koja se SAMA PEČE (RECEPT)
Priprema:
Iseckajte očišćen praziluk na kolutiće, a beli luk izgnječite. Dinstajte na malo maslinovog ulja praziluk i beli luk, posolite, pa dodajte tikvice koje ste prethodno dobro oprali, oljuštili i izrendali. Stavite peršun ili bosiljak, pa dinstajte oko pet minuta uz povremeno mešanje.
Ulijte supu od povrća, začinite po ukusu biberom i kuvajte desetak minuta. Na kraju sipajte jogurt.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas