Može da stoji na sobnoj temperaturi do 2 dana, prekriven masnim papirom, i biće dovoljan za 12 izdašnih porcija...
![1703339920_48878_shutterstock-1736536394_iff.jpg](/cache/images/7/c/e/d/5/7ced541721504e21d4e6c6026f1eda24a8ab12fb.jpg)
Oglas
Kuglof je dobar izbor za sve koji žele da se potrude sa poslasticama, a ne vole ili nemaju iskustva sa krem kolačima. Priprema je brza i jednostavna, a u celoj priči jedino je ključno da sačekate da se dobro ohladi pre nego što ga izvadite iz kalupa i isečete. Zbog jabuka će biti ekstra sočan, a ukus će na viši nivo podići preliv šećera, putera i žestokog pića po izboru.
Koristite kalup za kuglof prečnika 22 ili 23 cm da kuglof bude visok i fotogeničan. Može da stoji na sobnoj temperaturi do 2 dana, prekriven masnim papirom, i biće dovoljan za 12 izdašnih porcija.
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas