Oglas
· · Komentari: 0

MILAN STANKOVIĆ DRŽI RIGOROZNU DIJETU: Pevač je morao strogo da se pridržava sledećeg jelovnika

Pevač Milan Stanković povukao se u ilegalu, okrenuo se veri, a o njegovom privatnom životu se malo toga zna

1725011184_Foto-Ataimages.rs-Milan-Shutterstock.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A. Shutterstock
Oglas

Milan Stanković je obradovao svoje obožavaoce kad se pojavio na nedavno održanom koncertu Vesne Zmijanac, jer ga neko vreme nije bilo na sceni. Neko vreme se već priča da se okrenuo veri i bilo je čak i vesti da je odlučio da ide u manastir.

Međutim, ono što je sada dodatno iznenadilo sve jeste utisak da pevač ima višak kilograma, premda se poprilično kamuflirao širokom odećom, kapuljačom i naočarima za sunce. Milanu je težina i ranije oscilirala, nekada je bio na jakim treninzima i mogao da se pohvali pravim "pločicama" na stomaku, da bi se kasnije one potpuno istopile a kilaža povećala. Promene se kod njega naročito primećuju na licu. Pre godinu dana je objavio kako je ponovo počeo da trenira i, radi mršavljenja, odlučio se za keto dijetu. 

To je režim ishrane u kojem se značajno umanjuje unos ugljenih hidrata. Zasniva se na principu da telo razgrađuje ugljene hidrate u glukozu i nju koristi kao energiju. Kad nema dovoljno ugljenih hidrata, telo ulazi u stanje poznato pod nazivom ketoza. U toku ketoze, telo efikasno sagoreva masti i koristi njih umesto glukoze. Baš zato je keto dijeta vrlo popularna.

(Lepa i Srećna)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas