Oglas
· · Komentari: 0

OČEKUJTE USPEH OLIMPIJACA U PARIZU Astro savet za 4. avgust: Mlad Mesec u Lavu aktivira natalni trigon Marsa i Jupitera u horoskopu Srbije

KONJUNKCIJA Marsa i Jupitera u Blizancima, danas pravi sekstil sa mladim Mesecom u Lavu, donoseći veliki priliv energije vatrenim i vazdušnim znacima.

1722757614_214243c4b336c2ac665be251587e05393c2d775c.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Budući da Mesec simbolizuje emocije, a Jupiter ekspanziju, strasti će biti uzavrele, upravo zbog podrške Sunca i Venere koja se sprema da napusti peti zodijački znak i da sutra uđe u Devicu. Ovaj aspekt danas pogoduje našim sportistima koji se takmiče na Olimpijskim igrama u Parizu.

Trigon Marsa u Strelcu i Jupitera u Ovnu, kao i trigon Marsa i Plutona, u natalnom horoskopu Srbije (osnovane 12. januara 1217. godine, kada je u Žiči krunisan Stefan Prvovenčani, a Srbija dobila državnost i postala kraljevina), prvenstveno, govori o slavnim, hrabrim srpskim ratnicima. Takođe, govori o tome da oduvek možemo da se pohvalimo talentovanim sportistima i uspehom u sportu.

Taj natalni trigon Marsa i Jupitera u vatrenim znacima (Ovnu i Strelcu), trenutno, obrazuje trigon sa tranzitnim Suncem i tranzitnom Venerom u vatrenom Lavu. Ovaj aspekt podstiče na akciju, donosi veliki priliv energije, entuzijazma i fizičke snage.

Mlad Mesec u Lavu, koji se dešava jednom godišnje, a ove godine 4. avgusta, aktiviraće natalni trigon Marsa i Jupitera u horoskopu Srbije, kao i konjunkciju tranzitnog Marsa i Jupitera u Blizancima, što može rezultirati uspehom naših olimpijaca. Konkurencija će biti jaka, zbog inkonjunkcije između Venere na 29. stepenu Lava i retrogradnog Plutona na nultom stepenu Vodolije.

Naravno, ima i otežavajućih aspekata, među kojima je i kvadrat koji Saturn iz Riba obrazuje sa Marsom i Jupiterom u Blizancima. Pošto je Saturn oslabljen u Ribama, baš kao i Jupiter u Blizancima, znači da se treba uzdati u spretnost, snalažljivost i brzinu Marsa u Blizancima.

Novosti 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas