Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 22. OKTOBAR: Rak da se pazi povrede, Vaga da izbegne nesporazume sa voljenom osobom

Saznajte šta vam donosi ulazak Meseca u znak Raka, šta vas u utorak 22. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

1729577576_476664_shutterstock-2359713783_f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec ulazi u znak Raka i pravi trigon sa Merkurom, donoseći uspeh psiholozima, psihoterapeutima, kao i Ovnovima čije zanimanje podrazumeva uniformu. Žene ne bi trebalo da provociraju emotivne partnere. Višak vode u organizmu.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Sa Suncem u kući posla i Mesecom koji danas ulazi u znask Raka, možete da ostvarite mnogo toga što ste zamislili. Iopak, neće vas zaobići vanredni troškovi. Raskid ili razdvajanja od voljene osobe, zbog neočekivanih okolnosti.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Ulazak Meseca u kuću posla podstiče vašu urođenu radoznalost i potrebu za novim izazovima, donoseći vam uvećanje zarade, naročito preko saradnje sa ženama. Susret sa starom simpatijom budi nežne uspomene. Unosite više vitamina.

 
Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec danas ulazi u vaš znak i obrazuje sjajan aspekt sa Suncem, donoseći vam priliku da realizujete kreativan projekat. Slobodni mogu da upoznaju osobu u koju se lako mogu i zaljubiti. Podložnost povredama u kući.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce u kući dogovora i biznisa a Mesec u kući intuicije, odlična je kombinacija za uvećanje prihoda preko samostalne ili uslužne delatnosti, ali i umetnosti. Emotivni partner trudi se da vas ubedi u nešto do čega mu je stalo.

 
Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec danas ulazi u znak Raka i pravi trigon s vašim vladaocem Merkurom, što vam donosi promene na emotivnom, ali i poslovnom planu. Slobodne Device, preko prijatelja, mogu da upoznaju interesantnu osobu. Vanredni troškovi.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Ulazak Meseca u kuću karijere donosi vam više obaveza, ali i novca, naročito ako se bavite uslužnim delatnostima. Na ljubavnom planu, mogući su nesporazumi sa voljenom osobom. Oslabljena krvna cirkulacija. Nesanica.

 
Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom u Raku i Suncem u 12. kući, slobodni mogu da se zaljube u zauzetu osobu koja će im okupirati misli. Napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom unosi tenziju u porodične odnose. Podložnost sportskim povredama.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Ulazak Meseca u znak Raka donosi vam uvećanje prihoda, naročito ako se bavite porodičnim biznisom ili trgovinom nekretninama. Povedite više računa o dokumentaciji i vrednim sitnicama. Osetljiv želudac.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sunce u kući karijere pravi dobar aspekt sa Mesecom koji danas ulazi u Raka, donoseći vam uvećanje prihoda ako se bavite pravom, politikom ili ste preko posla prisutni u javnosti. Potreban je veći oprez u dogovorima sa strancima.

 
Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Sunce u kući kontakta sa strancima pravi trigon sa Mesecom u Raku što podstiče vašu ambiciju i donosi nove mogućnosti za zaradu. Napet aspekt između Meseca i Plutona u kući ograničenja, pojačava vašu nervozu. Izbegavajte alkohol.

 
Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sunce u osmoj kući pravi sjajan trigon sa Mesecom donoseći vam uvećanje prihoda preko sponzorskih ugovora, kao i poslova koji podrazumevaju uniformu. Ipak, mogući su i vanredni troškovi. Povreda skočnog zgloba.

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas