Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 13. AVGUST: Bika očekuje uvećanje zarade; Ribe dobijaju poziv za izlazak

Saznajte šta vam donosi ulazak Meseca u Strelca, šta vas u utorak 13. avgusta očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

1723531289_shutterstock_2354849155.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u napetom aspektu sa vašim vladaocem Marsom, simbolom akcije i energije, upozorava da realno procenite sopstvene mogućnosti. Novac pristiže preko saradnje sa strancima. Podložnost povredama.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Napeti aspekti Meseca u polju finansija sa vašim vladaocem Venerom, planetom novca i Jupiterom i Uranom u vašem znaku, čine vas sklonim nepotrebnim troškovima. Uvećanje zarade preko saradnje sa osobama iz prekookeanskih zemalja.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Strelcu u napetom aspektu sa vašim vladaocem, retrogradnim Merkurom, čine vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Dobijate ponude iz inostranstva, ako se bavite kreativnom delatnošću ili sportom. Nesanica.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko šeste kuće, obrazujući kvadrat sa retrogradnim Merkurom u kući prepreka, što nosi opasnost od pogrešnih zaključaka. Uvećanje prihoda preko putovanja, obrazovanja. Čuvajte prste od povreda.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u kući kreativnosti u trigonu sa retrogradnim Neptunom, podstiče motivaciju i entuzijazam umetnika i sportista čineći spremnim da postignu dogovore sa strancima. U ljubavi ste rastrzani između osećanja i razuma.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija, u kući karijere, pod uticajem Meseca iz Strelca, odlaže ili usporava dogovore sa strancima. Aspekt sa Marsom opominje da izbegavate rasprave sa članovima porodice i partnerom. Više šetajte.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Dobri aspekti Meseca sa Neptunom, donose vam novac preko angažmana u medijima ili drugoj delatnosti preko koje ste prisutni u javnosti. Opozicija sa Marsom upozorava da odložite važne dogovore. Venska cirkulacija.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko Strelca pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, simbola novca i moći, povoljno utiče na vaše finansije. Zajednički aranžman sa Ribama, donosi vam uspeh ako se bavite umetnošću, sportom ili pedagoškim radom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko vašeg znaka, novembarskim Strelcima donosi šanse za uvećanje prihoda u okviru zajedničkog projekta sa strancima. Poslušajte savet Blizanaca. Trzavice i rasprave sa ljubavnim partnerom. Nesanica.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca, simbola emocija ali i trgovine, u kući ograničenja, pod uplivom vašeg suvladaoca Urana, nepovoljno utiče na vaše finansije. Promenite način komunikacije sa emotivnim partnerom. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Meseca u kući planova, pod uticajem retrogradnog Neptuna iz kuće novca, donosi vam isplatu koju dugo čekate. Odložite pokretanje samostalne delatnosti. Voljena osoba planira odlazak na zajednički put s vama. Više šetajte.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Trigon između Meseca u kući karijere i vašeg vladaoca, retrogradnog Neptuna, donosi vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom ili obrazovanjem. Dobijate poziv za izlazak od Bika. Hormonski status.

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas