Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЗАПАМТИЛА САМ ТЕ БАТИНЕ": Снежани Ђуришић је један Први мај остао у лошем сећању

Певачица Снежана Ђуришић испричала како је једног Првог маја добила батине од мајке

1714562108_30cd1934daa64201dfe442b4edd0895921f0a055.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Снежана Ђуришић је као дете волела празник рада и за њега је везују бројне успомене, тако да је 1. мај посебан дан за њу.

Иако је много пута 1. мај провела на сцени, Снежана се сећа и дана из детињства кад би се пробудила уз осмех, знајући да је пред њом дан пун игре и весеља.

Тај дан памти како добија бројне поклоне од фамилије, уливајући јој топлину и љубав, а са сестром је увек додатно уживала.

– Сећам се када сам била мала за 1.мај сестра и ја смо добијале нову гардеробу и лепе хаљине. Онда нас мама лепо обуче и ми идемо са другарицама али морале смо пазити да се не испрљамо. Сећам се једног Првог маја да сам добила од маме по гузи и то сам запамтила пошто сам се у свој тој новој гардероби испрљала – испричала је певачица за Гранд.

Подсетимо, Снежана је једна од реких која се од почетка своје каријере па све до данас чврсто држала народне музике, те саветује и млађим генерацијама да се држе онога што им најбоље иде.

- Имам своје мишљење на ту тему кога се држим, јер сам пре свега певач. Ми смо генерација која је почела и створила каријеру, имена и презимена у оним временима када се певало оно по чему смо ми познати. Значи, уклапати се у нове трендове, ја то зовем излете, можеш онолико колико ти дозволи то неко време или мода, а да не угрозиш суштину, односно оно што си и по чему си познат. Дефинитивно сам сигурна да данас постојим у овом времену и овим годинама да браним оно што сам радила целог свог живота и да чувам то, а то је народна музика - закључила је она.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas