Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БОРИО САМ СЕ ЗА ЖИВОТ, ЊИХОВ БЕС ЈЕ БИО СВЕ ВЕЋИ И ВЕЋИ": Никола Роквић је једва извукао живу главу 25. дана ходочашћа (ВИДЕО)

Певач Никола Роквић поделио је са пратиоцима страшну ситуацију која му се данас догодила

1715872840_Foto-Printscreen-Instagram-nikolarokvic.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - николароквиц
Oglas

Никола Роквић већ 25 дана корача према Грчкој. На овом путу је успео да оствари свој циљ и прикупи 200 хиљада евра за дечију онкологију. 

Током путовања се сусретао са многим добрим људима који су подржали његово ходочашће. Роквић је све то делио на свом Инстаграм профилу, међутим, данас му се догодила и једна веома непријатна ситуација. 

-Мир свима! Јучерашњи дан је почео веома радосно, полетно са пуно покретачке енергије због испуњеног првог циља али како то бива када се дешавају велике ствари, некада радост не иде без искушења! Негде на половини руте у сред пустаре, нигде никога није било километрима, наишао сам на чопор паса луталица… На овом путу се свакодневно срећем са псима, навикао сам да због ранца и штапова неки лају, али већина ме прати дружељубиво километрима… Јуче је било другачије… Већ у самом старту сам видео да нису пријатељски настројени- започео је Роквић па наставио:

Једна женка је од када сам је прошао искезила зубе и почела да ме напада… За њом су кренули и остали пси… Покушао сам да се браним штаповима али они нису одустајали… У тренутку помислих, скочићу на њих и кренути у контра напад, уз јако драње и режање на њих, мислећи да их уплашим… У том тренутку почиње буквално борба за живот… Њихов бес је постао све већи и већи…- рекао је Роквић, и додао:

- Са свих страна су ме нападали, срећом није их било иза ледја па сам успевао некако штаповима да их заустављам… Њих 6,7 су неизменично трчали ка мени забадали се у штапове и нису одустајали… Женка је била најагресивнија, са искеженим зубима, веома страшна ситуација…

- Пар минута је трајао напад где сам све покушао и ништа није вредело… Рекох готово, изуједаће ме… У једном моменту, не знам одакле ми, само сам умилним гласом рекао МИР, МИР, добро је, све је уреду, доста је било…Смирено и понизно сам направио покрет телом као да ћу да се сагнем и замолим за МИР! У секунди, сви пси су у исто време погнули главе и уши и напад је стао… Веома страшна ситуација, хвала Богу да је прошло како је прошло!! Нова лекција научена!! На бес се никада не иде бесом… Само МИР! Од тог трена ми у глави одзвања … Мир свима… И духови твојему… Главе своје Господу приклоните… Слава и хвала Богу!!!- закључио је Роквић.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas