Све вести
Зашто је добро да јаја кувате са ЛИМУНОМ? Трик који решава муке приликом фарбања
Да ли сте некада користили лимун приликом кувања јаја?
Знак који показује да је време да БАЦИТЕ даску за сечење: Обратите пажњу на бактерије
Даска за сечење није без рока трајања
КОЈЕ ВРСТЕ ПАВЛАКЕ ПОСТОЈЕ? Кисела или слатка, није исто коју ћете да користите
Ако правите слано или слатко јело, важно је да знате разлику између ових термина
Која уља су најбоља за пржење? Два се посебно издвајају
Углавном пржимо на сунцокретовом уљу, али шта кажу стручњаци, која уља су најбоља?
ТАЈНИ САСТОЈАК ЗА МЛЕВЕНО МЕСО: Које год јело да правите имаће невероватан укус
Додајте један састојак у млевено месо и биће укусно и сочно
У ТОКУ ЈЕ ПОСТ: Које намирнице су замена за месо
Данас је почео велики Васкршњи пост који траје наредних 48 дана, односно до Васкрса, који се обележава 5. маја. Пост подразумева умереност у свему, па између осталог и у храни и пићу. Одрицање од...
Многи за ову храну мисле да је посна, а није: Обратите пажњу
Ускршњи пост сматра се најстрожијим, траје седам недеља или 48 дана и најдужи је пост у православном календару
ТАЈНА САВРШЕНОГ ТЕСТА: Да ли треба да користите свеж или сув квасац?
Погледајте у чему је разлика
НАМИРНИЦЕ КОЈЕ НЕМАЈУ РОК ТРАЈАЊА: Њих можете да користите без обзира на то колико је времена прошло
Зачини које готово свакодневно користите - со, шећер и сирће не могу се покварити и увек су спремни за употребу
Зашто је добро да ставите КАШИКУ у посуду са брашном? Искусне домаћице коначно откриле тајну
Брашно је једна од намирница које домаћице масовно складиште и увек набављају веће количине