Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БИЛА ЈЕ ОВО ЈЕДНА НЕОБИЧНА ЕВРОВИЗИЈА": Душка Вучинић без длаке на језику испричала своје утиске

"Има оних који би волели да ја не постојим"

1715860896_Foto-Profimedia-Shutterstock-Ataimages.rs.jpg
Фото: Профимедиа, Схуттерстоцк, Атаимагес.рс
Oglas

Србија је и ове године успешно завршила такмичење на Евровизији, а наша представница Теyа Дора са нумером "Рамонда" у великом финалу освојила је 17. место.

Претходна три месеца РТС Звук је вредно радио на пројектрима Песма за Евровизију и Еуросонг, а данас је у част завршеног пројекта у Клубу РТС-а организована прослава.

Међу присутнима је била и Душка Вучинић, без које је готово немогуће замислити Евровизију. Она је у дружењу са медијима поделила своје прве утиске из Малмеа, без длаке на језику.

- Моје импресије су биле и током трајања Евровизије. Такмичење је ове године било необично. Похвлила бих све учеснике и њихове наступе. Ово је једна прилично необична Евровизија с обзиром на демонстрације и присуство повећаних снага безбедности. Ово јесте догађај виског ризика, а ове године имали смо специфичну ситуацију.

- Први пут се десила дисквалификација једног од учесника. О разлозима се и даље полемише. И даље се спекулише шта је прави разлог за овакву одлуку - објаснила је Душка.

Наступ је био отмен и емотиван

Осврнула се и на пласман наше представнице Теyа Доре, која је са нумером "Рамонда" заузела 17. место у великом финалу.

- Србија треба да буде поносна на наступ наше представнице Теyа Доре. Наступ је био отмен, емотиван и препознат. Упознали смо целу Европу са нашим специфичном цветом - Рамондом. Ако неко каже да није задовољан са 17. местом подсетићу све да смо ми мала земља, са озбиљно добрим успехом на такмичењу од 2007, од када учествујемо на Евровизији. Овакв пласман у овогодишњој конкуренцији и околностима је посебан - истакла је Душка.

Њени духовити коментари су незаобилазни, а ево шта каже о реакцијама публике:

- Сваке године се прате моји коментари. У вашим домовима сам током целог такмичења и ја вас доживљавам као део своје поордице и пријатеља. Волела бих да такве утиске пренесем на вас. Наравно, има и оних који би волели да ја не постојим, али шта да кажем. Надам се да ћемо у анаредним годинама да се дружимо у лепшим околностима - рекла је, па се осврнула и на овогодишње такмичаре.

- Допада ми се Швајцарска и њихова песма. Навијала сам за Бејби Лазању и тог дечка пратим од кад је постао представник Хрватске. Врло је допадљив на сцени, али и скроман. Он није тражио да рефлектори буду на њему, као што није и наша Теyа Дора.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas