Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ФИНАНСИЈСКИ ХОРОСКОП ЗА ДРУГУ ПОЛОВИНУ МАЈА: Погледајте која 4 знака ће се обогатити

Ово су рекли астролози о вашем финансијском стању

1715684219_shutterstock_1777893047.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

У другој половини маја стиже велики прилив новца поједеним знаковима. На листи су знаци ваздушни и земљани. Очекујте повишице, бонусе и друге успехе овог месеца!

Вага: Стиже прилив новца и биће финансијски стабилни

Вага, позната по разборитости и љубави према сигурности, може очекивати повољне одлуке у правним питањима у другој половини маја. Могуће је да ће се на хоризонту појавити обећавајуће инвестиционе могућности. Неочекивани обрт може донети добре вести са посла - можда дуго очекивано повећање или бонус.

Водолија: Уштеда и неочекивани трошкови

Водолија, која често воли да штеди, може бити поносна на своје финансијске одлуке овог месеца. Могуће је да ће пажљиво разматране инвестиције подићи финансије Водолије на потпуно нови ниво. Међутим, Водолија мора бити опрезна јер неочекивани трошкови могу пореметити њене планове.

Близанци: Могућност за нове начине зарађивања

Близанци, познати по својој импулсивности и тежњи ка задовољству, могу открити нове начине зарађивања новца овог месеца. Могуће је да ће видети поврате из добро одабраних инвестиционих програма. Ипак, треба имати на уму да чак и мале суме новца које се редовно одлажу могу донети добит у будућности.

Бик: Управљање фондовима и избегавање ризичних инвестиција

Бик, који воли луксуз и сигурност, може научити боље управљање својим новцем овог месеца. Могуће је да ће видети профит од претходних инвестиција и отплатити део дугова. Међутим, Бик би требало да избегава импулсивне куповине и ризичне инвестиције које могу наштетити њеном кућном буџету.

Као што можете видети, друга половина маја ће донети различите финансијске изазове за различите знакове Зодијака. Кључ успеха је, међутим, разумевање својих јединствених карактеристика и поступање у складу с њима. Запамтите то док вас звезде воде кроз овај месец.

Стилл

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas