Oglas
· · Komentari: 0

SVE ŽENE VOLE DA IM KUĆA MIRIŠE: Trik će vas oduševiti, uštedećete dosta novca (VIDEO)

Sipajte omekšivač u ključalu vodu i desiće se magija

1727599433_19fd70dc9a134efb7cd2b1efa6a161252a103cfb.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Kada detaljno očistite kuću, oribate sve površine i podove idealno bi bilo da dobro provetrite kuću, a zatim se postarate da lepo zamiriše. Evo kako da to postignete za samo par minuta.

Danas možete kupiti dosta proizvoda koji su napravljeni kao osveživači vazduha u zatvorenom prostoru. Ipak, postoji način kako da izbegnete trošenje novca i kupujete skupe preparate.

Na TikToku smo pronašli idealno rešenje kako da vam kuća zamiriše. Sve što vam je potrebno je da u proključalu vodu dodate jedan čep omekšivača.

@refinedliving Need to freshen up your home but don’t have a candle? Use this hack! 💖🥰🌟 #refinedliving #cleaninghacks #diy #homehack #nicehomes #hometips #clean ♬ originalьnый zvuk - iKON

Ostavite tako da vri neko vreme uz smanjenu temperaturu.

(Krstarica)

 

BONUS VIDEO

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas