Oglas
· · Komentari: 0

ZNAKOVI DA VAŠA SRODNA DUŠA MISLI NA VAS: Ove znakove ne smete da ignorišete

Psiholog otkriva sigurne znakove da neko misli na vas

1721639948_shutterstock_2442424403.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Psihološkinja koja se na Tiktoku predstavlja kao Ask Kimberly i koja je stručnjak za veze, objasnila je na koje načine možete da proverite da li neko misli na vas, bilo da je reč o osobi koja je zaljubljena u vas ili je sa vama u prijateljskom ili bilo kakvom drugom pozitivnom odnosu.

Prvi singal naziva "implus heroja". Kada neko misli na vas odnosno kada je zainteresovan za vas, on se trudi da ispadne heroje pred vama pa kada se požalite na neki problem, pojuriće da predloži rešenje, kaže psiholog.

Drugi singal je "dotera se" odnosno osoba koja misli na vas pokazaće to govorom tela čim vas ugleda. Odmah će se potruditi da izgleda bolje ne bi li vas impresionirala i to čini nesvesno.

Treći način je najzanimiljiiviji. Naziva ga "pravilo barijere" i kaže da možete da testirate osobu da li misli na vas i da li ste joj u sferi interesovanja tako što ćete između sebe i nje staviti određeni predmet. Ako odmah skloni "barijeru" među vama, to je znak da vas želi blizu i da joj se dopadate.

 

Žena 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas