Oglas
· · Komentari: 0

Evo kakvo ponašanje otkriva preljubnika:10 ZNAKOVA DA VAŠ PARTNER NE ŠALJE LJUBAVNE PORUKE SAMO VAMA

Kako prepoznati i na vreme uočiti znake čudnog ponašanja muža, ovo su 10 znakova da vaš muškarac šalje poruke nekom drugom

1713968062_shutterstock_2277208231.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

U vreme kada tehnologija preuzima primat nad našim životima, sve je postalo mnogo dostupnije, a neke stvari, kao što je prvara, je lakše otkriti, ali i sakriti. Saznanje da vaš muž šalje poruke nekom drugom može biti srceparajuće, posebno ako se čini da vaša veza ide dobro, evo kako da prepoznate i na vreme uočite znakove čudnog ponašanja vašeg muža i kako da se nosite sa ovom situacijom:

-Previše vremena provodi na svom mobilnom telefonu

Kada primetite da muškarac ne podiže pogled sa svog telefona, to bi mogao biti znak da šalje poruku drugoj ženi. Usredsredite se na to da li stalno šalje poruke ili se ponaša čudno kada pitate kome često šalje poruke. Neophodno je otvoreno razgovarati o svojim brigama i emocijama da biste razumeli šta se dešava.

-Nervira se kada otključa svoj pametni telefon ispred vas

Ako se ponaša čudno ili krije svoj pametni telefon, to može biti znak da nešto nije u redu. Verujte svojim unutrašnjim osećanjima i pokušajte da mirno izrazite svoja osećanja. Iskren razgovor će vam pomoći da rešite sve probleme i ojačate svoju vezu.

-Ne odgovara na pozive pred vama

Ako se ne javlja na svoj telefin kada ste sa njim, to može značiti da razgovara sa drugom damom a da vi ne znate. Iako svaka osoba ima pravo na privatnost, veoma je alarmantno kada odbije da odgovori na pozive u vašem prisustvu. Podelite sa njim svoje brige da biste imali otvoren i iskren razgovor.

-Videli ste da se na njegovom pametnom telefonu pojavljuje nepoznato ime i on se čudno ponašao zbog toga

Ako primetite da se na njegovom pametnom telefonu pojavilo nepoznato ime, a on se čudno ponaša, vredi razgovarati o tome. Iako to možda i nije toliko važno, potrebno je otvoreno komunicirati da bismo se bolje razumeli. Podjednako je važno da se prema tome odnosite s dužnom pažnjom i da ne pokvarite odnos previše oštrim postupcima.

-Ne želi da vam pokaže nešto na svom pametnom telefonu

Ako ne želi da deli svoj pametni telefon sa vama, to bi ga moglo učiniti sumnjičavim i izazvati anksioznost. Poštovanje ličnog prostora jednih drugih je veoma važno, ali ako vam se njegova neodlučnost čini nepotrebnom, trebalo bi da se pozabavite tim pitanjem i otvoreno govorite o svojim osećanjima kako biste izbegli nesporazume.

-Ne ostavlja svoj pametni telefon pored vas kada nije u blizini

Ako drži telefon blizu sebe čak i kada nije u blizini, može izgledati kao da nešto krije. Razgovarajte sa njim o svojim brigama i radite zajedno na pronalaženju ravnoteže između poverenja i poverljivosti.

-On je na mreži, ali ne odgovara na vaše poruke.

Ako je aktivan na mreži, ali ne odgovara na vaše poruke, to znači da vas ignoriše i razgovara sa nekim drugim. Taj neko može biti druga žena – ne nužno nova romantična interesovanja – ali ipak morate biti otvoreni u vezi sa svojim potrebama i očekivanjima da biste izbegli nesporazume.

-Odjednom je počeo da troši više vremena na sebe, a manje na tebe.

Ako vaš muškarac odjednom počne da provodi više vremena odvojeno od vas, a manje sa vama, to može značiti da je zainteresovan za drugu ženu ili da se dopisuje sa njom. Ali to takođe može značiti da samo treba da bude sam. U svakom slučaju, važno je razgovarati sa njim o tome zašto više vremena provodi sam. Otvorena komunikacija će vam pomoći da razumete šta se dešava u vašoj vezi.

-Počeo je često da priča o nekoj drugoj ženi

Ako vaš muškarac često priča o drugoj ženi, čak i u prolazu, to bi mogao biti znak da često razmišlja o njoj, a da toga nije svestan. Ako nađete dokaz da je on slao poruke ovoj ženi, prirodno je da brinete da bi se nešto ozbiljno moglo dogoditi između njih.

-Pokušava da nađe izgovore zašto ne može da vas vidi ili da provodi vreme sa vama

Ako muškarac smišlja neke glupe izgovore da objasni zašto ne može da provodi vreme sa vama ili da vas vidi, to znači da ili provodi vreme sa nekim drugim ili je izgubio interesovanje za vas. Veoma je važno da imate otvoren razgovor sa partnerom da biste razumeli šta se dešava u vezi.

Still 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas