Oglas
· · Komentari: 0

PROVODADžIJA I SLOVENSKI BRAKOVI: Ruskinja Natalija u Srbiji spaja zemljakinje sa Srbima

"RAZLIKA između naših devojaka i Ruskinja je što su one dosta tradicionalnije i privrženije porodici", rekao je jedan mladić koji je preko Natalije upoznao devojku.

1723473541_Natalija-Faktulina.jpg
Foto: Instagram printskrin/bracno_posredovanje_rs
Oglas

Pre oko godinu dana otpočela je priča o bračnom posredovanju između naših momaka i muškaraca i devojaka i žena iz Rusije. Time se bavi jedna Ruskinja u Šapcu, a posao se toliko dobro razvio da će od nove godine kancelarija biti preseljena u Beograd zbog velikog interesovanja.

Natalija Faktulina iz agencije za bračno posredovanje pričala na "Kurir televiziji" je o ovom neobičnom biznisu:

- Kada ovde dođe žena ili devojka, ona ovde nema nikoga, ona ima samo muškarca. Jako je važno da on nju podržavaju, ovde je njoj stres, ipak je u drugoj sredini, cela rodbina joj je daleko. Mora da je mazi i pazi.

 

Parovi stidljivo govore o tome da su bili deo bračnog posredovanja, te žele da ostanu anonimni, ali dele svoja pozitivna iskustva.

- Generalno volim rusku kulturu, zato sam kontaktirao agenciju. Moji kriterijumi za upoznavanje su bili da je kulturna, obrazovana, pristojna, a tako se na kraju i desilo. Upoznali su me sa devojkom sa kojom sam i dalje u kontaktu, sve napreduje kako treba, uskoro dolazi u Beograd. Razlika između naših devojaka i Ruskinja je što su one dosta tradicionalnije i privrženije porodici - rekao je jedan mladić koji je preko Natalije upoznao devojku.

Retko kada dođe do razvoda brakova, ali i kada dođe, gotovo uvek je za to razlog mešanje porodice.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas