Oglas
· · Komentari: 0

NAJBOLJI NAČIN ZA USPAVLJIVANJE: Uz ovaj tirk utonućete u san a čas

Deluje glupo i jednostavno, a zapravo je vrlo efilasna!

1725262477_shutterstock_2462364013.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Ovaj trik, koji ima skoro milion pregleda na TikToku, opisuje laganu vežbu koja uključuje rad rukama i nogama, što će učiniti da se osećate kao majmun koji je popio alkoholno piće.

Kreator sadržaja @USAMedical, koji je prvobitno podelio ideju 2022. godine, kaže da vam ovaj mali ples pomaže da bolje spavate tako što povećava protok krvi u udovima.

„To je tako glupo i jednostavno“, kaže on u viralnom videu, „ali sam spavao bez buđenja poslednje tri noći“.

Jednostavna tehnika „pijani majmun“

Ideja je da uradite laganu vežbu pre nego što uđete u krevet:

Širom raskoračite stopala.

Iz tog položaja više puta pomerate kukovima levo-desno u blag čučanj da olabavite mišiće, piše Krstarica.

Zatim dodajete rotaciju ruku u laktu pa polako proširite na cele ruke kao da opisujete velike krugove u vazduhu.

Cilj je da se svi vaši ekstremiteti pokreću i prokrve tokom čitavog minuta dok njišete kukovima i zamahujete rukama.

Still 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas