· · Komentari: 1
FENOMEN

Ako vam mačka legne na stomak ili glavu, ne sklanjajte je jer time vam daruje 10 GODINA ŽIVOTA

Prema istraživanjima, vlasnici mačaka žive deceniju više u poređenju sa svojim vršnjacima

lekar.jpg
Foto: Depozitfoto

Ako ste se probudili sa mačkom na svom stomaku ili na glavi – nemojte da terate kućnog ljubimca jer u toku je seansa felinoterapije!

Mačke pomažu u lečenju mnogih bolesti, među kojima su artroza, bronhitis, radikulitis, neuroze i srčana oboljenja. Zbog toga ih nazivaju: terapeuti bez diplome.

Pročitajte i ovo: DOKAZANO - Ubodi pčela leči razne bolesti, Rusija priznala ovaj vid terapije kao ZVANIČAN

Odavno je poznato da su mačke dobri dijagnostičari i lekari. Ako se čovek razboleo, mačka tačno zna gde mu je bolno mesto. Iako nemaju diplomu medicinskog fakulteta, mačke umeju da olakšaju patnju i da ublaže bol.

Svaka rasa ima specijalizaciju
Angorske i sibirske leče nesanicu, depresiju i neurozu. Persijske leče osteoporozu i zglobove. Britanske su kardiolozi. Kratkodlake i sfinksi leče bubrege, jetru i želudac. Sijamske su najbolje protiv prehlade i gripa.

Mace su pravi lekari Foto: Depozitfoto

Mačke koriste ista sredstva kao i fizioterapeuti. One leče na tri načina: uz pomoć masaže, toplote i frekvencije svog predenja.

Kako leči mačka

Ako čovek ima kašalj, bronhitis ili upalu pluća, mačka će da napravi od sebe bukvalno živi termofor. Temperatura njenog tela je tri stepena viša od temperature tela čoveka. Kada mačka legne svom vlasniku na grudi blago grejući bolno mesto, ona na takav način ubrzava ozdravljenje pacijenta.

Kada čovek kašnje ili ima bronhitis, mačka se pretvori u termofor!

Svojom toplotom mačke takođe leče reumu, artrozu, osteohondrozu i radikulitis. U ovom slučaju one često masiraju kožu svojim šapicama, oslobađajući kandže. Zahvaljujući ovoj prijatnoj proceduri akupunkturne masaže krvotok se normalizuje, a bol se pomalo smanjuje.

Pročitajte i ovo: Dirljiva priča o devojčici Jani i delfinu Janu kruži svetom, a zbog njih je vraćena nada u izlečenje od mnogih bolesti

I predenje pomaže

Još jedno efikasno oružje protiv mnogih bolesti – mačije predenje. NJegova frekvencija (27-44 Herca) odgovara frekvencijama koje se koriste za lečenje preloma kostiju i drugih bolesti metodom vibracijske stimulacije.

Naučno je dokazano da se čoveku koji mazi mačku za nekoliko minuta normalizuje pritisak. Ako vam se mačka prisloni na glavu – imate bolje sredstvo protiv migrene nego bilo koji preparat.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.