Oglas
· · Komentari: 0

"ZAPAMTILA SAM TE BATINE": Snežani Đurišić je jedan Prvi maj ostao u lošem sećanju

Pevačica Snežana Đurišić ispričala kako je jednog Prvog maja dobila batine od majke

1714562108_30cd1934daa64201dfe442b4edd0895921f0a055.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Snežana Đurišić je kao dete volela praznik rada i za njega je vezuju brojne uspomene, tako da je 1. maj poseban dan za nju.

Iako je mnogo puta 1. maj provela na sceni, Snežana se seća i dana iz detinjstva kad bi se probudila uz osmeh, znajući da je pred njom dan pun igre i veselja.

Taj dan pamti kako dobija brojne poklone od familije, ulivajući joj toplinu i ljubav, a sa sestrom je uvek dodatno uživala.

– Sećam se kada sam bila mala za 1.maj sestra i ja smo dobijale novu garderobu i lepe haljine. Onda nas mama lepo obuče i mi idemo sa drugaricama ali morale smo paziti da se ne isprljamo. Sećam se jednog Prvog maja da sam dobila od mame po guzi i to sam zapamtila pošto sam se u svoj toj novoj garderobi isprljala – ispričala je pevačica za Grand.

Podsetimo, Snežana je jedna od rekih koja se od početka svoje karijere pa sve do danas čvrsto držala narodne muzike, te savetuje i mlađim generacijama da se drže onoga što im najbolje ide.

- Imam svoje mišljenje na tu temu koga se držim, jer sam pre svega pevač. Mi smo generacija koja je počela i stvorila karijeru, imena i prezimena u onim vremenima kada se pevalo ono po čemu smo mi poznati. Znači, uklapati se u nove trendove, ja to zovem izlete, možeš onoliko koliko ti dozvoli to neko vreme ili moda, a da ne ugroziš suštinu, odnosno ono što si i po čemu si poznat. Definitivno sam sigurna da danas postojim u ovom vremenu i ovim godinama da branim ono što sam radila celog svog života i da čuvam to, a to je narodna muzika - zaključila je ona.

(Grand)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas