Oglas
· · Komentari: 0

SNEŽANA ĐURIŠIĆ JE OVU PESMU POSVETILA VANJI: NJihova ljubav i posle 8 godina cveta

Estradna umetnica već osam godina uživa u skladnom odnosu sa Vanjom Miloševićem

1727691830_sNEZANAAA.png
Photo:printscreen/instagram
Oglas

Snežana Đurišić uživa u ljubavi sa ginekologom Vanjom Miloševićem već godinama unazad, a sada je progovorila o njihovom odnosu.

- Ti si sada u divnoj vezi, koliko si u emotivnom odnosu lepom - pitala je Sanja Marinković u emisiji "Magazin in".

- Nema potrebe da ga osvežavam. Sad će osam godina. Uvek je sveže, uvek se nešto desi, svako sa sobom nosi neku priču - rekla je Snežana.

Pesmu posvetila Vanji
Inače, pesma "Moj genije" posvećena je upravo doktoru koji joj je osvojio srce.

- Jeste ta pesma posvećena Vanji, naravno da je posvećujem i svima koji slušaju i vole ono što ja radim. Većina mojih kolega i koleginica ne doživljava tako pesmu. U principu ne doživljavam pesme tako lično, ne pronalazim se u njima, mada bih mogla. Svako od nas voli, svađa se, ljubi i rastaje se, život se živi. Veliki procenat dešavanja u životu, poznat je svima nama- rekla je pevačica.

Podsetimo, pre nekoliko dana se pojavila lažna vest da je Snežanin partner, doktor Vanja Milošević preminuo.

- Na internetu se pojavio lažni naslov sa lažnom vešću o smrti mog partnera, koju sam ja navodno čula dok sam nastupala i svako slovo tog naslova je laž. Dok pokušavam da saberem misli od besa, bez prestanka me kontaktiraju zabrinuti prijatelji i članovi Vanjine i moje porodice, vrlo uznemireni. Ne želim ni da pomislim šta bi bilo da je Vanjina majka pročitala ovaj malociozni naslov i kako bi to uticalo na njeno zdravlje - rekla je ona tada.

Kurir 

Bonus video

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas