Oglas
· · Komentari: 0

Veliki hit Aleksandre Prijović pisan je za drugog pevača: Pesmu je napisao Filip, a onda je njoj donela milionske preglede

Pesma "Sve po starom" jedna je od najslušanijih Aleksandrinih pesama

1721736609_aleksandra_prijovic_13022024_0131.JPG
Foto: ATA images/ M.M.
Oglas

Kad je Aleksandra Prijović objavila pesmu „Sve po starom“, pregledi na Jutjubu počeli su vrtoglavo da rastu i ubrzo je postala najslušanija i najpopulanija numera na ovoj platformi, ali malo ko zna da je ovaj hit bio namenjen drugom pevaču.

Pevačica nikad nije krila da je za ovu pesmu posebno vezana i upravo je ona ta koja je svaki put rasplakala na koncertu, a na jednom od njih priznala je da je bila namenjena Bojanu iz „Lexington benda“.

Hit „Sve po starom“ je namenski za Bojana napisao njen suprug Filip Živojinović ali je na kraju završio kod Prije.

-Pesma „Sve po starom“ pisana je za Bokija. Ali Boki, samo da ti kažem, kakve vi pesme imate, pa valjda i ja zaslužujem jednu ovakvu – rekla je Prija Bojanu na njenom koncertu u Novom Sadu i tada mu zahvalila što sa svojom suprugom prisustvuje njenom spektaklu.

Inače, ova pesma danas broji preko 33 miliona pregleda i jedna je od slušanijih Prijinih hitova.

(Grand)

BONUS VIDEO

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas