Oglas
· · Komentari: 0

"U NJOJ SU SE IZMEŠALE TRI RELIGIJE": Unuka Branke Petrić nosi ime boginje, roditelji joj poznati glumici, a pogledajte na koga liči (FOTO)

Uliks Fehmiu i Snežana Bogdanović jedan su od najskladnijih parova na našoj glumačkoj sceni. NJih dvoje se trude da svoju intimu drže daleko od očiju javnosti, a na račun ove ljubavi stalno dobijaju pohvale

1719048205_Foto-Ataimages.rs-A.A-M.M.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A, M.M.
Oglas

Glumački par od 1994. godine živi u NJujorku, gde su godinu dana kasnije dobili ćerku Niku. Ipak, nisu zapostavili ni svoje glumačke karijere, te redovno plene svojim bravurama.

Foto: Ataimages.rs/ A.A.

Lepa Nika ima 29 godina, završila je međunarodne odnose i ljudska prava, ali radi u filmskoj industriji.

Osim što ima poznate roditelje, Nika ima i poznatu baku i poznatog deku - Branku Petrić i Bekima Fehmijua. A ipak, gotovo je nemoguće videti je u javnosti.

Snežana se trudi da život svoje porodice drži daleko od očiju javnosti, a jednom prilikom je otkrila da se njen život mnogo promenio od momenta kad je postala majka.

- To vas natera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim - rekla je Snežana ranije za medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Fehmiu (@nikafehmiu)

Veliku pažnju privuklo je i ime njihove naslednice koje simboliše boginju pobede u helenskoj mitologiji.

- Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju - objasnila je za medije Snežana Bogdanović.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas