Oglas
· · Komentari: 0

Teja Dora došla u Beograd, a evo šta je poručila odmah po sletanju: "Bila je čudna atmosfera, nije bilo toliko zabavno"

Predstavnica Srbije na Evroviziji, Teja Dora, vratila se sinoć u Beograd nakon učešća na najvećem muizičkom takmičenju

1715581819_teya_12052024_0039.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Teja je osvojila sedamnaesto mesto, a po sletanju na aerodrom rekla je da je zadovoljna nastupom koji je imala:

- Preumorna, ali sam presrećna. Zadovoljna sam svojim nastupom, kao i sam plasmanom, možda je moglo bolje, ali dobro.  Nisam u startu bila upućena kada se to izdešavalo sa Holandijom, samo je sve nas zateklo, a što se tiče Irske, šta je tu je... - rekla je Teja sinoć i objasnila da je atmosfera bila čudna, kao i da nije bilo toliko zabavno.

- Publika iz Hrvatske nam je dala 12, žiri je dao 3... Žao mi je što nam nisu dali, naravno... (smeh) Ne znam ni ko je bio žiri tamo. Bila je čudna atmosfera, vezano za diskvalifikaciju Holandije... Nije bilo toliko zabavno. Nismo imali toliko vremena da se družimo sa drugim predstavnicima. Što se tiče Izraela, svi znaju šta se tu dešava... Mi smo tamo bili da predstavimo zemlju na najbolji način, da širimo ljubav - rekla je pevačica, a svoju publiku će možda obradovati i albumom u narednom periodu.

- Planovi za dalje su turneja, možda EP - ili album, ako se skupe pesme, ali je važno da se ide u nove pobede, ali pre toga moram malo da odmorim - zaključuje Teja Dora.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas