Oglas
· · Komentari: 0

"TATA NIJE TU, NEĆE DOĆI": Udovica Nebojše Glogovca o najbolnijem trenutku nakon njegove smrti

Milica je u svojoj ispovesti jednom prilikom ispričala kako je naslednici saopštavala da njenog oca više nema i da nikada neće doći

1719479370_Foto-Ataimages.rs-A.A-Z.M.jpg
Foto: Ataimages.rs A.A, Z.M.
Oglas

Glumac Nebojša Glogovac napustio nas je pre šest godina, a za sobom je ostavio ceo region u suzama. Ko god da ga je poznavao o Glogiju je uvek imao reči hvale, a svi su ga upamtili kao jednostavnog i dobrog čoveka.

Iza sebe je ostavio i neutešnu porodicu, sinove Gavrila, Miloša i ćerku Sunčicu. Udovica barda domaćeg glumišta Milica Glogovac godinama se nakon preranog napuštanja njenog supruga suočava sa sa sopstvenim bitkama, iako je to veoma retko za javnost.

Milica je u svojoj ispovesti jednom prilikom ispričala kako je naslednici saopštavala da njenog oca više nema i da nikada neće doći.

- Kada se sve to dogodilo, Sunčica je bila jako mala i tek je formulisala rečenice. Ali jasno je pitala, jedna od prvih rečenica koju je formulisala bila je kada je njega tražila - iskreno je započela svoju ispovest Milica Glogovac za Novu i dodala.

- Potražila sam stručnu pomoć i apelujem na sve ljude da kada se osete nesigurnim potraže pomoć psihologa.

Ona je tada sa medijima podelila i savet koji je dobila od psihološkinje, a koji joj je mnogo značio, a njene reči ostavile su mnoge sa knedlom u grlu.

- Ja sam razgovarala sa jednom divnom psihološkinjom i ona mi je rekla jednu rečenicu, koju sam ja sebi izgovarala kao neku mantru, a to je da deci treba reći "istinu prilagođenu njihovom uzrastu". Dakle, nikada je nisam lagala i govorila joj da će tata doći, a neće. Kako je rasla učila je da sve to prihvata kao sastavni deo života. Dakle, samo otvoreno i istina prilagođena njenom uzrastu - rekla je Milica i otkrila šta je tačno Sunčici govorila na njeno pitanje "gde je tata i kada će doći".

- Tata nije tu, neće doći. Da li želiš da gledamo slike? - odgovorila je.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas