Oglas
· · Komentari: 0

Svi se nadaju da će Kejt Midlton doći na Vimbldon, ali evo ko bi mogao da preda trofej umesto nje (FOTO)

Vimbldon se bliži kraju, ali još uvek nije poznato da li će Kejt (42) doći u narednim danima

1720765863_profimedia-0789312240.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Princeza od Velsa pobednicima tradicionalno uručuje trofeje, a prema pisanju The Telegraph, vojvotkinja od Glostera bi mogla da zameni princezu i preuzme njene ceremonijalne dužnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royal_philibeth

Kejt je u martu potvrdila da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji nakon dijagnoze raka. NJeno prvo veliko javno pojavljivanje bilo je tokom proslave rođendana kralja Čarlsa. Kejt je rekla da ima „dobre i loše dane“ i da je njeno „lečenje u toku i da će trajati još nekoliko meseci“. Tako da još uvek nije potvrđeno da li će se Kejt pojaviti na finalu u nedelju.

Predsednica Ol Engleskog kluba, Debi Dževans, je ranije rekla da organizatori "ostaju fleksibilni" oko toga ko će učestvovati u predaji trofeja ako Kejt ne bude u mogućnosti.

Debi je rekla za Telegraph Sport:

- Nadamo se da će princeza od Velsa moći da uruči trofeje kao pokrovitelj kluba, ali njeno zdravlje i oporavak su prioritet.

Vojvotkinja od Glostera bi bila prikladna zamenica za princezu od Velsa, pše pomenuti britanski list jer je 25 godina počasni predsednik Asocijacije za loun tenis i redovna je na Vimbldonu. Udala se za rođaka kraljice Elizabete II, princa Ričarda, vojvodu od Glostera 8. jula 1972. godine.

Godine 1999. vojvotkinja je poklonila kristalne ploče 59 bivših i sadašnjih šampiona Vimbldona na centralnom terenu u znak sećanja na Milenijumsko prvenstvo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas