Oglas
· · Komentari: 0

"SVAKI DAN SE DOPISUJEM SA MUŠKARCIMA": Nataša Bekvalac otkrila nepoznate detelje o svom ljubavnom životu

Nataša Bekvalac otkrila da se dopisuje sa muškarcima i o tome iskreno govori

1726658727_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Natasa.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Nataša Bekvalac, pop diva čiji se hitovi slušaju širom regiona, ne voli da se pojavljuje u medijima kada za to nema dobar razlog. Iako je već neko vreme u tzv. medijskoj ilegali, pevačica redovno nastupa.

Nedavno je Nataša Bekvalac otkrila je da priprema novi album, ali da ne žuri s objavljivanjem i da će publika imati priliku da presluša nešto prelepo.

Nataša nije želela da precizira kada će novi album ugledati svetlost dana, ali sigurno je da to neće biti pre njenog rođendana.

Pevačica je za "Exkluziv" govorila o nastupima koje je održala tokom letnje sezona, ali i odmoru na kojem je bila sa kćerkama. Na opasku novinara da se sa odmora vratila vidno zgodnija, Nataša je šaljivo odgovorila da je samo dobro stilizovana.  

Ono što sve najviše zanima jeste kako stvari stoje na ljubavnom planu lepe pevačice. Tom prilikom Nataša je iznela i da se u njenom ljubavnom životu nije desilo ništa novo, ali da se na dnevnom nivou uvek dešavaju zanimljive stvari.

Posebno je zanimljivo da je Nataša Bekvalac otkrila još nešto - progovorila je i o dopisivanju sa muškarcima na društvenoj mreži Instagram. 

- Svaki dan se dopisujem. Ne znam kako je muškarcima, ja se trudim da meni bude dobro.

Pevačica se osvrnula na to da je njeno osnovno stanje sloboda, i da sebe ne bi mogla da zamisli drugačijom, posebno naglašavajući da je za ženu jako bitna finansijska nezavisnost.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas