Oglas
· · Komentari: 0

Stigle su je emocije: Pojavio se snimak na kome Kejt Midlton ne može da zaustavi suze na Vimbldonu (VIDEO)

Prineza od Velsa, Kejt Midlton prisustvovala je finalu Vimbldona u nedelju gde je uručila pehar špancu Alkarazu.

1721204435_profimedia-0889707923.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kejt je u kraljevsku ložu stigla u pratnji ćerke, i iako se činilo da je sve u najboljem redu u jednom momentu su je preplavile emocije.

Na na društvenoj mreži TikTok objavljen je video na kom se vidi kako se princeza prvo smeje, ali onda vrlo brzo menja izraz lica. Crne naočare joj prekrivaju oči, ali po gestikulaciji lica mnogi su naslutili da plače.

NJen tužan izraz lica je sasvim dovoljan da se zaključi da joj podrška koju je dobila mnogo znači, jer borba kroz koju prolazi nimalo nije laka. Te stoga ne čudi što je bila posebno emotivna.

@katee.middelton #katemiddleton #princesskate #tennis #wimbledon #foryou #cancer #tiktok ♬ original sound - edited audios

"Ovako je tako emotivno. Bože, pomozi joj, onda je mlada majka i žena", "Uf, knedla mi je u grlu zbog ovog videa", "Princezo, uz tebe smo", pisali su u komentarima.

Đoković o razgovru sa princezom

Kada joj je Novak prišao na ceremoniji, poklonio se, kako to i priliči kada prilazite nekome iz kraljevske porodice, na šta je ona odgovorila uz osmeh i zahvalnost.

Posle toga su malo i proćaskali, a Novak je pred medijima na konferenciji otkrio i šta je rekao Kejt Midlton.

- Bila je prava privilegija biti u njenom prisustvu. Rekao sam joj da je lepo videti je dobrog zdravlja. Deluje da je dobro. To su naravno pozitivne vesti za sve u zemlji, ali i za Vimbldon pošto je njeno visočanstvo ovde sa svojom porodicom. To je neverovatno kao i njihova podrška koju godinama pružaju turniru - rekao je Nole kasnje na konferenciji i dodao:

- Znam da su ona i njena sestra dugo igrale tenis. Tako da stvarno poštuju i dive se ovoj igri. Takođe, razumeju tenis što je sjajno. Divno je imati takvu podršku kraljevske porodice.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas