Oglas
· · Komentari: 0

Šta se krije iza hita Marije Šerifović? "11" nosi veliku simboliku

Marija Šerifović u svojoj karijeri ima veliki broj vanvremenskih hitova koji se i godinama nakon izdavanja slušaju sa istim žarom.

1724394726_marija_serifovic_01012024_0035-1-.JPEG
Foto: ATA images/ R.R.
Oglas

Jedna od balada koja se izdvojila je svakako numera „11“ koju je izdala 2017. godine, a mnogi su se tada pitali zbog čega nosi simboliku tog broja.

Za mnoge sasvim običan broj, u Marijinom životu ima veliko značenje zbog čega je po njemu nazvala čuvenu pesmu koja je objavljena 11.11 u 11.11 časova.

– To je datum koji mi se mnogo puta događao, a rođena sam u novembru. Jedanaest je moj srećan broj, a u životu mi se puno lepih stvari dešavalo i na neki način su imale veze sa tim brojem– objasnila je svojevremeno, pa otkrila i kome je posvećena ova pesma:

– Najiskreniji odgovor bi bio – meni. Napravila sam je za svoju dušu, kao i za dušu svih onih koji u ovom trenutku vape da muzika ponovo bude ono što je nekada bila - rekla je Marija pre nekog vremena za „Hello“.

Pevačica je tada otkrila kako u ovoj pesmi ostavila neverovatu emociju, koju je publika prepoznala.

– Nekada se sve pesme skupe u jednu. U neke reči stane čitav život i samo osetiš da si deo nečeg velikog što će živeti dugo posle tebe. Uživajte – poručila je tada Šerifovićeva.

(Grand)

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas