Oglas
· · Komentari: 0

"SPREMAN SAM DA REŠIMO SITUACIJU": Otac Megan Markl želi pomirenje sa ćerkom - javno joj se obratio sledećim rečima

Megan Markl i njen otac su prekinuli svaki kontakt kada je on medijima dao fotografije sa njenog i Harijevog venčanja

1719217875_Foto-Profimedia-Megan-i-Tomas.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Godinama unazad svi mediji bruje o hladnom odnosu Megan Markl i njenog oca, Tomasa Markla koji je, jednom prilikom, izjavio da nikada nije upoznao svoju unučad.

O njihovom odnosu govorila je i Megan, u popularnoj Netfliksovoj seriji "Hari i Megan".

Ove godine, 18. jula, Tomas Markl puni 80 godina i tim povodom javno moli svoju ćerku da se pomire u nadi da će mu konačno dozvoliti da upozna Arčija i Lilibet.

Kako je Tomas izjavio, a preneo Dejli Mejl, nije očekivao da će dogurati do osme decenije jer je njegov otac preminuo u 61. godini.

- Iako sam ponosan na sve što sam uradio u životu, voleo bih da možemo da rešimo ovu situaciju. Uvek sam bio spreman i voljan da to uradim - rekao je Tomas.

Megan Markl je sa svojim ocem poslednji put razgovarala kada je, uoči njenog venčanja, pao u bolničku postelju, ali konačan prekid kontakta desio se nakon što ga je uhvatila da paparacima prodaje fotografije njenog i Harijevog venčanja, davne 2018. godine.

- Mnogo tugujem. Izgubila sam oca. Izgubila sam bebu. Zamalo sam izgubila ime. Doživela sam totalni gubitak identiteta. Ali i dalje sam čvrsto na nogama! Stojim i stajaću - rekla je Megan u emisiji "Opra sa Megan and Harijem".

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas