Oglas
· · Komentari: 0

SAV U CRNOM, SLOMLJEN OD BOLA : Bojanin bivši muž došao na sahranu

Poznata voditeljka Bojana Janković, sahranjuje se na Novom groblju u Beogradu.

1714135302_96121_436685070-443782208131720-8490643400525243464-n_orig.jpg
Foto: Z.J.Mačak/Novosti
Oglas

Među prvima, na ispraćaj voditeljke došli su bivši muž voditeljke Bojane Janković, muzičar Ognjen Janković, pevač "Beogradskog sindikata" sa kojim je dobila dve ćerke. Ognjen je bio sam u crnom, slomljen od bola je primao sačušće od prijatelja, rođaka i saradnika.

Pored njega je bila ćerka koja nije mogla da sakrije tugu. Bojana i Ognjen su se razveli je posle 15 godina braka, ali su ostali u odličnim odnosima. Takođe, tu je i njena bliznakinja sestra Ivana, ali i glumac Andrija Milošević.

Podsećanja radi, Bojanu su pre nekoliko dana pronašli mrtvu u njenom stanu. Vest o smrti je potresla najbliže. Telo je poslato na obdukciju, čekaju se rezultati uzroka smrt. 

Zapamćena je kao voditeljka jedne od najpopularnijih emisija "Siti". 

(N Portal)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas