Oglas
· · Komentari: 0

ŠABANOV HOLOGRAM NA ILDINOM KONCERTU: Publika nije mogla da zadrži suze (FOTO)

Kada se pojavio Šabanov hologram, Ilda je otpevala pesmu "Suze" koju mu je posvetila

1728641093_ilda_saulic_10102024_0271.JPG
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Od smrti kralja folka prošlo je više od pet godina ali njegova muzika će živeti večno, a njegova ćerka Ilda našla je način kako da njen voljeni otac bude deo koncerta koji je održala u MTS dvorani.

Naslednica legendarnog pevača otpevala je prvu strofu pesme "Ne plači dušo" nakon čega se iz izmaglice pojavio trodimenzionalni hologram Šabana koji je izveo drugu strofu pesme. Ovo je ganulo sve u publici pa su mnogi zaplakali a suze su bile i u očima Ilde koja se potom obratila ocu i otpevala mu pesmu "Suza" koju mu je posvetila.

Foto: Goran Jovanović

(Novosti)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas