Oglas
· · Komentari: 0

"RADILA SAM 6 GODINA BEZ DINARA": Sanja Marinković progovorila o početku voditeljske karijere

Voditeljka Sanja Marinković godinama unazad uspešno vodi svoju emisiju "Magazin In", a njeni počeci pred malim ekranima nisu bili nimalo laki

1721891472_13f44ed7ba0cb95c1ac39bd9ba1ddd687c498343.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Sanja se jednom prilikom prisetila odgledanog priloga u kom je prvi put u svom životu vodi jutarnji program.

- Dođeš u jutarnji program, nije postojao šminker, nema garderobe, nema promtera, kakav prompter, to nije postojalo... A sve garderobe mi je šila mama. A ja se uveče isfeniram, da bi mogla ujutru da se tapiram. Ovo je mojih ruku delo. Radila sam šest godina bez jednog jedinog dinara, bili su honorari koji su bili obećavani i nikad nisu isplaćeni. A kada su isplaćeni, to nije vredelo 200 evra za šest godina. Ja sam dobila kaznu: "Ukinut honorar", ja sam mislila: "Koji honorar, nisam ga ni dobila" - rekla je Sanja.

Voditeljka je istakla da je neretko bila kažnjavana ukoliko nešto ne uradi kako treba.

- Kazne me, oduzimali su mi od honorara kad napravim grešku, nikad neću da zaboravim koliko sam se tresla, zabrane mi da snimam. To sve gradi samopouzdanje - rekla je Sanja jednom prilikom.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas