Oglas
· · Komentari: 0

PRINCEZU ANU UDARIO KONJ U GLAVU: Poznati detalji nesreće - svi njeni angažmani su otkazani

Princeza Ana trrenutno je u bolnici gde se oporavlja nakon što ju je konj udario u glavu za vreme kraljevske šetnje u parku Getkomb

1719317935_Foto-Profimedia-AnaShutterstock.jpg
Foto: Profimedia, Shutterstock
Oglas

Zbog jačine udarca koji je zadobila u glavu izgleda da ne može da se seti šta se tačno dogodilo, piše Dejli Mejl.

Pozvana je hitna pomoć i ona je dobila pomoć na licu mesta pre nego što je drumom odvezena u bolnicu. NJen suprug ser Tim Lorens ju je pratio. Takođe se pretpostavlja da ima manje rane na glavi i biće zadržana na posmatranju nekoliko dana – što znači da su svi njeni angažmani otkazani, zajedno sa radnom posetom Kanadi u četvrtak.

Ona je, međutim, svesna i prijatna i očekuje se da će se "potpuno i brzo oporaviti“. Ono što se zna je da su konji bili u blizini u vreme nesreće, a njen medicinski tim kaže da su rane koje je zadobila najverovatnije od udara životinje.

Kraljevska princeza se leči u bolnici Sautmid u Bristolu, delu NHS Trusta Severnog Bristola, udaljenom 45 minuta, 30 milja vožnje, od njenog doma u Glosterširu.

Očekuje se da će biti otpuštena kasnije ove nedelje. To je najveći traumatski centar u regionu, što je znak koliko je ozbiljan incident tretiran.

- Princeza je zadobila lakše povrede i potres mozga nakon incidenta na imanju u parku Getkomb juče uveče. NJeno Kraljevsko Visočanstvo ostaje u bolnici Sautmid u Bristolu, kao mera predostrožnosti zbog posmatranja i očekuje se da će se potpuno i brzo oporaviti.

Kralj je pomno informisan i pridružuje se celoj kraljevskoj porodici u slanju svoje najdraže ljubavi i dobre želje princezi za brzi oporavak - navodi se u saopštenju.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas