Oglas
· · Komentari: 0

PREMINUO SLAVNI HOLIVUDSKI GLUMAC: Tužne vesti potvrdila porodica

Holivudski glumac Čed Mekvin, preminuo je u sredu u 63. godini

1726214692_459266791_881707823363244_1378656507296887655_n.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

- Teška srca objavljujemo da je preminuo naš otac Čed Mekvin. NJegovo izvanredno putovanje kao oca punog ljubavi prema nama, zajedno sa njegovom nepokolebljivom posvećenošću našoj majci, zaista je bio primer života ispunjenog ljubavlju i posvećenošću.

NJegova strast za trkama ne samo da je istakla njegov izuzetan talenat, već je poslužila i kao način da oda počast očevom nasleđu, svedočanstvo vrednosti koje su mu usađene.

On je svoju strast, znanje i posvećenost preneo na nas, a mi ćemo nastaviti ne samo njegovo nasleđe, već i našeg dede. Kao porodica moramo da prebrodimo ovo teško vreme i ljubazno molimo za privatnost dok se sećamo i slavimo njegov izuzetan život - napisali su na društvenim mrežama njegova supruga Džini i deca Čejs i Medison.

Preminuli glumac je bio sin Stiva Mekvina, čiju je strast prema glumi i vožnji trkačkih automobila delio. Najpoznatiji po ulozi Holanđanina u filmu "Karate Kid" iz 1984. i njegovom nastavku iz 1986. Mekvinov prikaz kao člana Kobra Kaija jedan je od ključnih trenutaka pop kulture 1980-ih.

Nastavio je da se pojavljuje u filmovima kao što su "Fever Pitch" 1985, "New York Cop" 1993, "Jimmy Hollywood" 1994, "Red Line" 1995, "Papertrail" 1998, "Fall: The Price of Silence" 2001.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas