Katarina ima poseban režim ishrane, a pored toga redovno vežba
Zanosna brineta Katarina Radivojević (43), neko je za kim i dalje mnogi muškarci uzdišu, pa je tako bilo i prilikom njenog poslednjeg javnog pojavljivanja. Lepa glumica se na premijeri ostvarenja ''Oluja'' na crvenom tepihu pojavila sa novom frizurom, dužim šiškama, a plenila je svojim mladalačko-neobaveznim izgledom. Ona je na sebi imala usku kratku rolku maslinaste boje, i crne pantalone visokog struka, a u ruci je nosila crvenu klač torbu. Uz ceo izgled dodala je i crnu bundu. Ipak, od svega, najviše pažnje je privukla njena besprekorna linija, koja je čini se godinama ne menja.
Foto: ATA
Pročitajte još: "Prezgodna si": Sofija Milošević u pripijenom crnom kombinezonu izazvala lavinu reakcija (FOTO)
Kako lep izgled nije tu sam od sebe, ona je otkrila da u poslednjih par godina ne jede gluten, te da je iz svoje ishrane izbacila pastu. Ukoliko jede testeninu, trudi se da ona bude pirinčana ili kukuruzna. Takođe, kad god mož,e izbegava mleko i mlečne proizvode, ali pije surutku koja je dobra za mišiće ali i za čišćenje jetre.
Ipak, osnov njene vitke linije nije samo u načinu ishrane, već i u tome što je redovna kada je fizička aktivost u pitanju.
Ujutru, tokom sedam dana, na prazan želudac popije dva decilitra soka od limuna, pomorandže ili grejpfruta, koji je u blenderu izmešan sa 3-4 čena belog luka i 3-4 kašike maslinovog ulja, a može se staviti i malo đumbira, da ukus ne bi bio grozan. Kasnije popije pola litra detoks čaja, prenosi Glossy. Tokom detoksikacije hrani se normalno, ali ne jede teška jela.
- Po završetku kure osećam se lakše, bolje, a ten zablista. Koža i inače mnogo govori o stanju organizma, a kod mene je to posebno izraženo - ispričala je glumica jednom prilikom.
Pročitajte još:"Ne odustajem da održim koncert u rodnom gradu": Jelena Rozga morala da otkaže spektakl - "Dobili smo šamar"
Pogledajte kako izgleda njen jedan dan.
Doručak:
Dan počinje mlakom limunadom, koja je veoma dobra za razgradnju masti, i metabolizam uopšte. Potom pojede neko voće, ali uglavnom sezonsko, ono koje raste na prostoru na kojem se nalazi trenutno.
Sledi musli ili ječmena kaša sa sojinim ili pirinčanim mlekom. U nju možete dodati mnogo toga – granolu, koja pozitivno utiče na probavu, laneno seme, sušeno voće, sušenu aroniju, kakao, jer sadrži dosta minerala… Posle doručka popije kafu.
Ručak:
Oko podne ili jedan pojede neku pastu (kukuruznu, pirinčanu), a neretko odabere kinou ili pirinač kombinovan s povrćem ili mesom.
Pročitajte još: Pet savršenih čajeva za mršavljenje: Skinite višak kilograma koji ste dobili tokom praznika na prirodan način
Večera:
Nastoji da večera do sedam, mada ima i odstupanja. Obično pojede biftek ili piletinu i salatu, a voli i domaća kuvana jela, poput đuveča. Dešava se da zbog toga što snimanje traje duže nego što je bilo planirano ili je pak neke druge obaveze pomere, ne može da jede kad ogladni.
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU