Oglas
· · Komentari: 0

Pokupio simpatije: Ovom dečku NATAŠA BEKVALAC šalje srca (FOTO)

Evo ko je dečko kome pevačica šalje srca

1660038973_nata-nasl.png
Foto: Instagram/Printskrin/bekvalceva
Oglas

Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, međutim ni to je nije nateralo da odustane od ljubavi. ona kaže da je sama ali da vera u ljubav i brak i dalje postoji.

Sad je zaintrigirala obajvom na svom Isntagram storiju kako je slala srca momku koji je najpre tagovao nju na svojoj fotografiji.

Naime, Nataša, koja je do sada u ljubavi bila dosta zatvorena i nije često objavljivala svoje simpatije, sada je javno pokazala naklonost prema mladiću preko Instagrama.

Pročitajte još: Uraganka SANJA VUČIĆ danas je napunila 29 godina: Pogledajte kakvo iznenađenje joj je sestra priredila (FOTO)

Javnosti nepoznat Marko Zorić, poreklom iz Hrvatske,objavio je svoju fotografioju uz koju je tagovao Natašu na svom profilu na Instagramu i uz njeno ime stavio srce.

Foto: Instagran/Printskrin/markozoric5

Pevačica je na svom storiju podelila fotografiju, a u poruci mu je poslala srce, čime se Marko odmah pohvalio. Prepisku s Natašom, Zorić je javno podelio.

Foto: Instagran/Printskrin/markozoric5

Marko je ljubitelj fudbala, ali se ovim sportom ne bavi profesionalno.

Podsetimo, pevačica se nedavno osvrnula i na muškarca u njenom životu.

- Strah je bolest, a ja sam poprilično zdrava. Znam da bog ima planove za mene i ako ne deluje tako. Sve što se desi će mi biti potrebno i za moj rast. Ako se zaljubim to će biti kriminalno, meni veze ni na blizu nisu uspevale, ne znam kako bi bilo na daljinu, možda bi to bilo bolje za mene. Pomislim da mi treba muškarac kada mi treba fizička pomoć, ali za drugo ne znam. Naviknuta sam ovako, ne znam da li bi mi bilo lakše ili teže. Nije mi teret što sam samohrana majka - priznala je tom prilikom Nataša.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas