Oglas
· · Komentari: 0

Pevačicu ugrizao slepi miš na nastupu: "Nisam imala pojma sve dok publika nije počela da vrišti" (VIDEO)

Tejlor Momsen, pevačicu i glumicu koju šira publika zna kao Dženi iz serije "Tračara", je na nedavnom nastupu ugrizao slepi miš

1717415745_profimedia-0733523057.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Neobična, ali i pomalo zastrašujuća nezgoda joj se dogodila tokom koncerta u Sevilji. Ona je nakon toga odvezena u bolnicu kako bi primila vakcinu.

- Dakle… ROKENROL TRENUTAK… u Sevilji u sredu tokom "Witches Burn" od mogućih svih pesama… slepi miš je poleteo na mene i zalepio mi se za nogu. U trenutku kada sam nastupala i nisam imala pojma sve dok publika nije nastavila da vrišti i pokazuje - napisala je ona.

- Bio je sladak, ali da, ugrizao me je… sad vakcine protiv besnila u naredne dve nedelje, hvala osoblju u bolnici.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas