Oglas
· · Komentari: 0

ONA JE "POMUTILA PAMET" TOM KRUZU: Zaljubio se u 37 godina mlađu pevačicu, prijatelji u neverici šta sve radi zbog nje (VIDEO)

Sudeći po novim detaljma o slavnom glumcu, 37 godina mlađa Viktorija ozbiljno je "pomutila pamet" Tomu Kruzu. Sve je počelo nakon susreta na Glastonberi festivalu u junu ove godine u Engleskoj.

1722935251_f65c983fe2d6252e1553809098506c9699cb0086.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Špansko - američka pevačica Viktorija Kanal koja ima 25 godina, nastupila je na pomenutom festivalu uz bend "Coldplay" dok je Tom Kruz bio u VIP loži. Poslednjih nekoliko nedelja njihov odnos prerastao je u nešto više.

Kruz je šokirao sve kada je nedavno pozvao Viktoriju na snimanje filma "Mission: Impossible 8" u Engleskoj. Članovi ekipe rekli su da on izuzetno retko upućuje takav poziv - to je takva retkost, da su taj njegov potez ocenili kao bizaran.

"Tom je pozvao Viktoriju da bude sa njim ceo dan na snimanju, a to jednostavno nije nešto što radi nasumično za prijatelje. Možda se činilo malo verovatnim da će postati nešto više od prijatelja, ali oni su nerazdvojni. Često su se viđali i Viktorija je prelepa," piše The Sun.

Samo nekoliko dana nakon pojavljivanja na festivalu Viktorija i 37 godina stariji Tom Kruz viđeni su na premijeri“Twisters” u Londonu, a čak mu se pridružila u helikopteru na putu do događaja. Par je kasnije viđen kako zajedno šeta gradom.

Viktorija je na Instagramu napisala da je upoznala Kruza u bekstejdžu festivala, kao i da su se tada dogovorili da će ići na pomenutu premijeru. I nakon tog događaja su zajedno putovali helikopterom, a glumac je pre leta nežno zakopčavao njen kaput.

Bili su i na koncertu Brusa Springstina u Londonu, u VIP delu.

Podsetimo, Kruz je ne tako davno raskinuo sa mlađanom Ruskinjom, iza sebe ima brakove sa Kejti Holms, Nikol Kidman i Mimi Rodžers. Otac je troje dece.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas