Oglas
· · Komentari: 0

Oglasila se porodica Metjua Perija nakon hapšenja nekoliko osoba zbog njegove smrti: "Još uvek smo slomljeni"

Svetski mediji su objavili da je više lica uhapšeno zbog umešanosti u smrt Metjua Perija

1723815365_3d89877ba62c5b94d28fb3b626b52c0791a6570b.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Očuh Metjua Perija, Kit Morison, progovorio je nakon što su federalni istražitelji objavili optužbe protiv pet osoba u vezi sa smrću glumca čuvenih "Prijatelja"u oktobru 2023. godine u 54. godini.

- Bili smo i još smo slomljeni zbog Metjuove smrti, ali pomoglo nam je da znamo da su organi za sprovođenje zakona veoma ozbiljno shvatili njegov slučaj - rekao je Morison u izjavi za Pipl u ime porodice glumca.

- Radujemo se što će pravda krenuti svojim tokom i zahvalni smo na izuzetnom radu više agencija čiji su agenti istraživali Metjuovu smrt. Nadamo se da će beskrupulozni dobavljači opasnih droga shvatiti poruku.

Otkriveno je da je uzrok smrti Metjua Perija akutni efekti ketamina, a da je priroda njegove smrti "slučajna". U četvrtak, 15. avgusta, objavljeno je nekoliko optužbi protiv dilera i lekara.

Vlasti tvrde da je pet osoba svesno snabdevalo i davalo ketamin, među kojima je i njegov lični asistent.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas