Oglas
· · Komentari: 0

DOKTOR METJUA PERIJA PRIZNAO KRIVICU: Odgovoran je za smrt slavog glumca - preti mu 10 godina zatvora

Perijev lični asistent, Kenet Ivamasa, koji je priznao da je ubrizgao lek Periju, i navodni posrednik koji je rekao da je nabavio ketamin od Sange, već su se izjasnili krivima za optužbe s kojima su suočeni.

1727941487_Foto-Profimedia-Peri.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Doktor Mark Čavez, jedan od lekara koji su optuženi da su glumcu Metjuu Periju davali prevelike količine ketamina, zbog čega se na kraju predozirao, priznao je krivicu na Okružnom sudu SAD u Los Anđelesu. Pri izricanju presude mogao bi da dobije i do 10 godina zatvora.

Još jedan lekar optužen u ovom slučaju, Salvador Plasencija, izjasnio se da nije kriv, kao i suoptužena Džesvin Sanga, poznata kao "kraljica ketamina".

Perijev lični asistent, Kenet Ivamasa, koji je priznao da je ubrizgao lek Periju, i navodni posrednik koji je rekao da je nabavio ketamin od Sange, već su se izjasnili krivima za optužbe s kojima su suočeni.

Vlasti kažu da je Plasencija u porukama Čavezu koliko naplatiti Periju za lek napisao: "Pitam se koliko će ovaj moron platiti".

Plasencija je prepisao ketamin Periju i obučio asistenta koji mu je lek ubrizgavao, prema sudskim dokumentima.

Peri je umro u 54. godini u oktobru 2023. od "akutnog učinka" ketamina i drugih supstanci zbog kojih je izgubio svest i utopio se u džakuziju, po obdukciji iz decembra 2023. godine.

Glumac je javno govorio o decenijama zloupotrebe raznih supstanci, uključujući i godine u kojima je glumio Čendlera Binga u hit televizijskom sitkomu iz 1990-ih "Prijatelji".

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas