Oglas
· · Komentari: 0

OGLASILA SE BARBARA BOBAK: Evo šta je imala da kaže kada je čula da Darko Lazić čeka treće dete

Darko Lazić i Barbara Bobak su bili u ozbiljnoj vezi pre nego što je uplovio u brak sa Katarinom

1716898693_Foto-Ataiamges.rs-A.A-Z.M-Printscreen-Instagram-darkolazicofficial.jpg
Foto: Ataiamges.rs/ A.A/ Z.M, Printscreen/ Instagram - darkolazicofficial
Oglas

Pevačica Barbara Bobak prokomentarisala je lepe vesti koje je podelio njen bivši dečko - pevač Darko Lazić da je njegova izabranica Katarina Lazić u drugom stanju.

Darko i Barbara su bili u vezi pre nego što je on uplovio u brak sa Katarinom Lazić. Darko je juče podelio lepe vesti - da je njegova supruga trudna, a Barbara im je čestitala na prinova.

- Je l? Pa super, čestitam! Nismo mi u kontaktu, nemam razloga da mu šaljem poruku, ali čestitam, nek je živo i zdravo! Treba deca da se rađaju to je super, treba da dižemo natalitet naše zemlje - rekla je za Blic dan Barbara Bobak.

"Još uvek nisam svesna da ću postati mama"

Podsetimo, par se juče oglasio i potvrdio najlepše vesti.

- Mislim da još uvek nisam svesna da ću postati mama, valjda zato što još uvek nemam stomak, ali sam presrećna što naša porodica dobija još jednog člana, kao kruna naše ljubavi - rekla je Katarina.

- Konačno imamo rezultate i saznali smo da čekamo bebu i da je sve u redu pa možemo da podelimo srećne vesti sa vama kao što smo i obećali. Presrećan sam sto ću postati tata - dodao je Darko.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas