Oglas
· · Komentari: 0

OBUKLA JE HALJINU OD PESKA: Nije mogla da hoda pa su je nosili (VIDEO)

Ovo je njena prva Met Gala a već je pokazlaa kako ima stila

1715086179_profimedia-0870825859.jpg
Photo:Profimedia
Oglas

Za svoju Met Gala haljinu , pevačica se obratila Balmainu da joj pomogne da oživi svoj fantastičan izgled. Balmain tim je napravio Tilu haljinu napravljenu od peska - znak peska vremena

Olivier Rousteing, kreativni direktor Balmain-a, bio je posebno zaintrigiran idejom za Tilinu haljinu. „Inspiracija iza ove kreacije proizilazi iz želje da se redefinišu granice i transformiše prolazni materijal u večno remek-delo“, kaže on za Vogue. „Ideja da napravim odeću od nečeg tako efemernog kao što je pesak zapalila je moju maštu i nisam mogao biti srećniji sa krajnjim rezultatom.

„Hteli smo da uradimo nešto kreativno, nešto potpuno drugačije za moju prvu Met Gala“, kaže Tajla. „Kada mi je Balmain pokazao ideju i skicu, jednostavno sam znala da je savršeno. Ideja je bila luda i svidela mi se. Uzbuđena sam i pomalo nervozna, ali se radujem zabavi u Metu!“

 

@vanityfairspain Uno de los looks más impactantes de la #MetGala 2024 ha sido sin duda el de #Tyla. La cantante ha lucido un diseño de #Balmain ♬ sonido original - Vanity Fair España

Haljina bez naramenica napravljena je da zagrli svaki centimetar pevačinog tela. Napravljena od tri boje peska i pomešana sa klinovima od mikro kristala, haljina je blistala svakim Tajlinim pokretom. Još jednom namignuvši noćnoj temi, ona je takođe nosila Balmain torbicu  od peščanog sata.

Iako je to njen prvi Met, Tila se već dokazuje kao modna sila. Za dodelu Gremija 2024. južnoafrička pevačica je obukla Atelje Versaće broj od pistacija koji je držala mreža Svarovski sa kristalima. Sada ju je Rusteing pomazio u pravu modnu zvezdu.

„Tila pomera granice muzike na sličan način na koji ja pomeram granice mode sa Balmainom“, kaže on. „Nisam mogao da zamislim bolju ženu koja bi nosila ovaj izgled za koji osećam da je manifestacija mašte, inovacije i transformativne moći umetnosti.

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas